Nieuwe webshop akoestische panelen

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij, specifiek voor akoestiek op werk en akoestiek in huis, een nieuwe webshop laten maken. In deze webshop vind u akoestische fotopanelen, akoestische plafondeilanden en nog veel meer akoestische oplossingen. U kunt de producten direct online bestellen, een offerte is natuurlijk ook mogelijk. Wij geven binnen 24 uur antwoord.

Reclamespot Veerkampjes Glamourbingo

Reclamespot De Utrechtse Bazaar

Voor de Veerkampjes Glamourbingo, vanaf 9 oktober in De Utrechtse Bazaar, maakten wij 4 reclamespotjes die de komende tijd te beluisteren zijn op Radio M en Bingo FM.

Samen met presentator Bagiyo van der Leemputte spraken de Veerkampjes de spotjes bij ons in de studio in. Deze werden vervolgens door Arjan van Zoeren gemixt en van een gezellige tune voorzien.

Wie op 9 oktober naar De Utrechtse Bazaar gaat kan de bingo GRATIS bijwonen. Tijdens de bingo zullen Hanny en Ton Veerkamp de nummers voorlezen en de prijzen uitdelen. De hoofdprijs is niet mis. De winnaar gaat namelijk met een splinternieuwe scooter naar huis!

Meer weten? Bekijk hier de aankondiging op de website van De Utrechtse Bazaar.

Beluister de reclamespot hier:


Glamourbingo Utrechtse Bazaar

Arjan van Zoeren wint Remix Contest

Toen vorige maand in Interface Magazine de remix van Brika's Gold werd aangekondigd, besloot Arjan het remix pakket te downloaden en begon aan de track. Na 2 weken werk was de remix klaar en 25 augustus j.l. werd de uitslag bekend gemaakt.

Wat is Sound Design?

Je wilt een film of animatie laten maken; voor je bedrijf, voor een nieuw product of om een bepaalde dienst uit te leggen. Een uitleg-animatie wordt ook wel een explanimation genoemd, een mix van de engelse woorden 'explain' en 'animation'. Oftewel een filmpje waarin middels leuke, catchy of gewoon strakke graphics jouw boodschap wordt overgebracht naar de kijker. Dat is stap 1, je bent goed op weg.

Muziek voor je sportevenement

Als organisator van een sportevenement, een marathon of gewone hardloopwedstrijd, wil je natuurlijk het allerbeste voor je sporters en bezoekers. Je wilt uiteindelijk dat ze volgend jaar weer terugkomen. Lees verder....

Een mooie, goedkope TV standaard

Tv vloerstandaarden zijn lelijk, duur of een combinatie van beide. Zó lelijk en duur dat wij zelf  standaarden hebben ontworpen en laten produceren.  Wél mooi en niét duur!
 Page 1 of 3  1  2  3 »