• Arp3000 ft. C. Reid - Raise The Roof (Mastered)

 

Producer

Arjan van Zoeren, Arp3000

Sound Designer, Producer, DJ

Als jongetje van 6 speelde Arjan van Zoeren, a.k.a. Arp3000, Greensleeves op het orgel dat in de achterkamer van zijn ouderlijk huis stond. Op 12-jarige leeftijd plakte hij liedjes van de radio achter elkaar op cassette en creëerde zo zijn eigen mixtape. Op zijn 16e was hij DJ in de plaatselijke bar dancing en 2 jaar later liet hij vanachter de Technics platenspelers het grote publiek losgaan op de nieuwste dance tracks.

Vanaf 2004 volgde Arjan de opleiding Audio Engineering bij SAE te Amsterdam. Hier leerde hij alle aspecten van het opnemen van instrumenten en complete bands tot het produceren en mixen van de tracks. Tegenwoordig werkt hij vanuit zijn studio in Maarssen-Dorp. Daar schrijft en produceert hij onder andere muziek en creëert hij het geluid dat een video tot leven brengt, ook wel Sound Design genoemd. Maar de studio is niet zijn enige werkplek, hij brengt zijn creaties ook graag ten gehore voor het publiek.

Afgelopen zomer bracht Arjan onder zijn artiestennaam Arp3000 de track “Raise The Roof” uit, een samenwerking met de Amerikaanse rapper C. Reid. Het resultaat was een zomerse track die door diverse landelijke radiostations werd opgepikt en gedraaid. Je kunt de track bovenaan deze pagina beluisteren. Of op Spotify: