Sound Design

Multirent & Multilease: Efficiente mobiliteit

Door het bundelen van hun krachten zijn Multirent en Multilease tot veel in staat. Als er ergens een motor op volle toeren draait is dat wel bij deze 2 bedrijven. Om te laten zien wie zij zijn en wat ze kunnen is er een prachtige animatievideo met audio-effecten gemaakt. Het resultaat mag er wezen. Wij, Avanze Music en Misc,  zijn hier best wel een beetje trots op.

 

 

Sound Design

Philips Shaver series 9000

Voor de meest geavanceerde Philips Shaver ooit werd ons gevraagd een strakke soundtrack te leveren, een die de prachtige futuristische animatie verdiend. Aangevuld met een stoere dubstep track is het resultaat naar onze mening zoals de Shaver zelf; vlijmscherp en klaar voor de toekomst!

 

 

Sound Design

WK Voetbal 2014; Wat Is Buitenspel?

Ook bij Avanze Music zijn we in de ban van het Nederlands Elftal! In opdracht van Explanators brachten wij de Braziliaanse samba, het gejuich van de supporters en de fluitende scheidsrechter naar de wereld van de animatie. Explanators legt de kijkers uit hoe het zit, wij laten ze horen hoe het klinkt!

 

 

Sound Design

Anti Piracy Citadel Project (AP-C)

In opdracht van Multi Media Concepts zijn de teksten en visuals in deze kort maar bondige animatie door ons van geluidseffecten voorzien. AP-C ontwikkelt onder andere zeecontainers die zijn uitgerust met de meest recente hightech apparatuur die de bemanning op een schip tijdens een kaping beschermen tegen de zogeheten piraten.

 

 

Sound Design

JéWéRET

Voor de corporate movie van houtbedrijf JéWéRET creëerden wij de score oftewel de audio-effecten en achtergrondmuziek. Een flinke klus die bloed, zweet en tranen kostte maar uiteindelijk precies werd wat wij van Avanze Music en Misc beeld en geluid voor ogen hadden; een prachtige film met een duidelijke boodschap!

 

 

Sound Design

Ineen

Eerstelijnsorganisaties LOK, LVG en VHN gaan fuseren. De nieuwe brancheorganisatie waar zij in opgaan, krijgt de naam InEen. In opdracht van Misc beeld & geluid verzorgden wij het geluidsontwerp (sounddesign), tevens verzorgden wij de mixage van het gesproken woord.

 

 

Heineken

 

Sound Design

Heineken

Zijn wij zomaar aan de slag voor Heineken. Voor ons als merkambassadeurs een schot in de roos! Tijdens een tweedaags evenement heeft Misc beeld & geluid opnames gemaakt en interviews afgenomen. Hier is een prachtige montage van gemaakt waar wij het geluidsontwerp voor verzorgden.

Nog onduidelijk of video’s online gepubliceerd mogen worden, dus alvast een screenshot

 

 

DJ – Geluid

Dam tot Damloop 2013

In opdracht van Match SMS hebben wij de audio-ondersteuning voor de Dam tot Damloop 2013 verzorgd. Er werden diverse tunes ingestart voor de warming-up, voor de aanloop naar de start en direct na het startschot. Zowel de sponsoruitingen/aankondigingen als de tunes werden vooraf door ons gemaakt en bewerkt in de studio. Er werden 3 audio-bronnen gebruikt voor de verschillende tunes.

 

 

 

Sound Design

Portland Europe, Corporate film

In samenwerking met Misc beeld & geluid verzorgden wij het geluidsontwerp (sounddesign) voor Portland Europe, het distributie platform voor Value Added Resellers en IT Managed Services Providers in de Benelux. Om hun diensten overzichtelijk te maken en een groot publiek te bereiken werden diverse films gemaakt over Cloud Distributie en Managed Services. Deze werden door Misc ontworpen en Avanze Music bracht de films tot leven met geluidseffecten.

 

 

Geluid

Match SMS, NK atletiek

Als DJ en sounddesigner werden wij ingehuurd door Match SMS, een bureau dat creatieve sportconcepten op maat ontwerpt en produceert. Bij evenementen als NK Atletiek Indoor en Outdoor worden bestaande en op maat gemaakte tunes gebruikt en ingestart tijdens wedstrijdonderdelen. Een terugkomende tune tijdens het voorstellen van de atleten, een heartbeat vlak voor de start en uptempo muziek om de aanwezige toeschouwers voor, tijdens en na de wedstrijd te vermaken. Check voor een impressie ook de player hieronder.

Atletiek Tunes