Sound design

Sound Design - Geluidseffecten, Foley, FX

Check hier een aantal van onze projecten

Sound design voor animatie en film

Onze Sound Designer, Arjan van Zoeren, leerde het vak door de jaren heen. In Amsterdam volgde hij de opleiding Audio Engineering aan het SAE Institute. Daar bracht hij vele uren in de studio door als sound engineer en producer. Als muzikant en toetsenist maakt hij vooral rechtenvrije liedjes voor bedrijfsfilms en commercials. En als DJ draait hij al sinds zijn 15e op feesten en evenementen. 

Sound design voor animatie en film

Met zijn ervaring en creativiteit weet hij iedere animatie en film naar een hoger niveau te tillen door het gebruik van de juiste geluidseffecten.

Werk je voor een reclamebureau, productiehuis of audiovisueel bedrijf en huur je liever een goede partij in voor sound design?
Ook dan ben je aan het juiste adres. En niet alleen voor sound design en muziek, maar ook voor voice-over >

Snelheid? Check! Professionaliteit? Check! Creativiteit? Ook check!

Wie, wat waar?

Onze Sound Designer, Arjan van Zoeren, leerde het vak door de jaren heen. In Amsterdam volgde hij de opleiding Audio Engineering aan het SAE Institute. Daar bracht hij vele uren in de studio door als sound engineer en producer. Als muzikant en toetsenist maakt hij vooral rechtenvrije liedjes voor bedrijfsfilms en commercials. En als DJ draait hij al sinds zijn 15e op feesten en evenementen. Met zijn ervaring en creativiteit weet hij iedere animatie en film naar een hoger niveau te tillen door het gebruik van de juiste geluidseffecten.

Dus...

Wil jij sound design onder je film of animatie? Zoals de explosies in The A-Team, of de voorbij razende TIE Fighters in Star Wars?Neem dan nu contact met ons op.