Sound design

Sound Design - Geluidseffecten, Foley, FX

Check hier een aantal van onze projecten

Sound design voor animatie en film

Als animator of filmmaker hoeven wij jou natuurlijk niet uit te leggen hoe belangrijk sound design onder een video is. En als jij een prachtige animatie gemaakt hebt, wil je niet dat jouw werk om zeep wordt geholpen door stilte of door standaard ploep en pliep geluidjes. Jouw werk verdient sound design. Daarom zijn wij er voor jou!

Hebben we het niet, dan maken we het!

Onze Sound Designer, Arjan van Zoeren, leerde het vak door de jaren heen. In Amsterdam volgde hij de opleiding Audio Engineering aan het SAE Institute. Daar bracht hij vele uren in de studio door als sound engineer en producer. Als muzikant en toetsenist maakt hij vooral rechtenvrije liedjes voor bedrijfsfilms en commercials. En als DJ draaide hij al sinds zijn 15e op feesten en evenementen. Met zijn ervaring en creativiteit weet hij iedere animatie en film naar een hoger niveau te tillen door het gebruik van de juiste geluidseffecten.

Dit doet hij vanuit de Avanze Music studio in Utrecht.

Hoe lang duurt het?

Wij werken snel, en met snel bedoelen we dat we snel goed werk leveren. Geen moeilijk gedoe, gewoon telefonisch bereikbaar en we laten graag ons gezicht zien. Even in de auto springen om samen een project door te nemen? No problem, wij vinden het wél leuk om mee te denken en samen iets moois te maken. 

Snelheid? Check! Professionaliteit? Check! Creativiteit? Ook check!

Dus...

Wil jij sound design onder je film of animatie? Zoals de explosies in the A-Team, of de voorbij razende TIE Fighters in Star Wars? Neem dan nu contact met ons op.