Stock music

Stock Music - Makes vision complete

Rechtenvrije muziek voor jouw video productie.

Bij Easytracks kun je terecht voor rechtenvrije muziek, oftewel Stock Music. Maar wat kun je hier allemaal mee doen? Je kunt je corporate film (met of zonder Sound Design) voorzien van een rustige, spannende of energieke sound. Je kunt je website aantrekkelijker maken met achtergrondmuziek. Een commercial compleet maken met een pakkende melodie. Of een productlancering dynamischer maken middels een vrolijke tune.

Hoe werkt het? Je kunt kiezen voor kant en klare muziek maar je kunt ook een track op maat laten maken. Zo ben je er zeker van dat de concurrent niet met precies hetzelfde liedje aan de haal gaat. Heb je zelf al een idee voor een melodie of maak je liever gebruik van onze creativiteit? Laat het ons weten.

Kijk snel op www.easytracks.nl voor het complete aanbod!

Sound-alike muziek

“Klinkt als”- muziek voor jouw videoproductie.

Om een origineel liedje te mogen gebruiken voor je videoproductie heb je een flinke portemonnee nodig. Gelukkig kan het ook anders! Wij maken liedjes die lijken op het origineel. We houden hetzelfde tempo aan en zorgen voor vergelijkbare elementen. Hierdoor blijven de sfeer en het gevoel dat een bepaald liedje oproept hetzelfde.

Op zoek naar sound-alike muziek?